DF’er må have en trist hverdag

af Claus Weichel den 14. februar 2015

 

Jeg har lige set artiklen i Folkebladet om Vallensbæks placering på det sociale indeks. En sag vi behandlede i kommunalbestyrelsen i Vallensbæk på Socialdemokraternes foranledning. Man sidder lidt tilbage med en fornemmelse, at DF vil have eneret på at tale ældre og handicappedes sag. Det er lidt grinagtigt, når man nu ved at Kenneth Kristensen Berth (KKB) tidligere har stemt for nedskæringer til de ældre og handicappede for mere end 2 mio. kr. Nu er hustruen så også blevet valgt ind, så sker det næppe igen. Jeg forstår slet ikke KKBs tilgang til sagen. Han må jo åbenbart synes, at det er en fin placering, at Vallensbæk er i den dårligste halvdel af kommunerne når det handler om samarbejde på handicapområdet. Socialdemokraterne har større ambitioner på kommunens og borgernes vegne. Jeg forstod på debatten i kommunalbestyrelsen, at de konservative heller ikke synes, at det var en god placering og heldigvis opnåede vi enighed om de to ændringsforslag fra de konservative og socialdemokraterne, så vi kigger fremad og ser om ikke vi kan gøre tingene lidt bedre. DF var statist i det kompromis. KKB står derfor ret alene med sit synspunkt, at Socialdemokraterne ville ”slå politisk mønt på denne sag”. Plat kommentar for det er jo normalt et felt som selv samme KKB behersker til fuldkommenhed. Der var ansvarlige politiske partier i kommunalbestyrelsen i Vallensbæk længe før, der overhovedet var tænkt på DF eller KKB. Hvis du havde hørt ordentligt efter i debatten, så ville du også have hørt, at Socialdemokraterne havde mere på paletten end en handicappris. Vi har i alle årerne arbejdet for et bredt netværk på handicapområdet, samt et godt og åbent samarbejde mellem Handicaprådet og kommunalbestyrelsen, hvilket KKB ville have vidst, hvis han havde deltaget i møderne i Handicaprådet. Du må vise dig lidt mere blandt borgerne, og så lade være med at tro, at du har patent på at arbejde for bedre forhold for ældre og handicappede. Det har du ikke, og det er lidt trist, at du synker så lavt.

Niels Karlsen

Socialdemokraterne i Vallensbæk

Medlem af Socialudvalget og Handicaprådet.

Niels Karlsen

Share Button

Forrige indlæg:

Næste indlæg: