Kære Vallensbækker – tak på vegne af Mattias Tesfaye

af Claus Weichel den 28. juni 2015

 

Kære Vallensbækker – tak på vegne af Mattias Tesfaye 

Du skal have tusinde tak for din stemme på Socialdemokratiet i Vallensbæk og særligt for de mange personlige stemmer til Mattias Tesfaye. 2401 vælgere satte kryds ved Socialdemokratiet, hvilket gjorde partiet til kommunens største med en opbakning på 26,9 %. Vallensbæk har med Mattias Tesfayes valg til folketinget valgt et folketingsmedlem, der er lokalt forankret på Vestegnen.  

Nu skal Mattias lige have lov at fordøje valget, men ellers arbejder Mattias videre med det han gik til valg på. En styrket indsats mod social dumping, nidkærhed med hensyn til at skaffe unge praktikpladser og en indsats for at hjælpe støjplagede Vallensbækborgere. Der er nok at tage fat på, men det vigtigste er, at Vallensbæk har fået et folketingsmedlem, der vil arbejde for Vestegnen.  

Endnu engang tak for støtten. Der er noget at bygge videre på. 

Søren Wiborg
Formand
Socialdemokraterne i Vallensbæk
SW_S

Share Button

Forrige indlæg:

Næste indlæg: