DF er ansvarlig for besparelser i Vallensbæk

af Claus Weichel den 14. november 2015


Hvor er det trist at erfare at et folketingsmedlem, som Kenneth Kristensen Berth (KKB) fra Dansk Folkeparti simpelthen ikke ved, hvad der foregår omkring ham. I en kommentar i Sydkysten den 10. november 2015 om DF’s ansvar for minusvækst i Vallensbæk, indleder KKB: ”Mattias Tesfaye, der ikke har fået en ordførerpost i Socialdemokratiet, og derfor tilsyneladende har tid til at lave spekulative læserindlæg…” 
 

Udtalelsen illustrer meget godt, hvor lidt KKB egentlig følger med og nok har gabt over for meget med sit dobbeltmandat. Mattias Tesfaye skaffede efter kun 3 uger som socialdemokratisk erhvervsskoleordfører Erhvervsskolerne ekstra 150 mio. kr. til nye maskiner til undervisningen.  

Sådanne resultater kan KKB ikke prale af. KKB er i øjeblikket mest kendt for at have talt usandt i et radioprogram om retsforbeholdet. KKB blev efterfølgende udstillet af DR’s Detektor.  

KKB kan ikke tale sig uden om, at DF’s støtte til den Venstreledet regering har medført besparelser i Vallensbæk på 10 mio. kr. i 2016. Den besparelse er nødvendig, fordi KKB støtter finansloven, som det kommunale omprioriteringsbidrag på 1 % hvert af de følgende 4 år bliver en del af. I skrivende stund, ser det også ud til at knibe med DF’s gyldne valgløfter. Gratis transport til de ældre, højere løn til offentligt ansatte og meget andet løb fra DF’s gyldne haner. Noget tyder på, at Liberal Alliance og de konservative trækker det længste strå og kommer igennem med store skattelettelser, og det er så i al væsentlighed taget fra børnefamilier og ældreomsorg i kommunerne.  

Kenneth Kristensen Berth har et stort medansvar for nedskæringerne for børn og ældre i Vallensbæk. 

Søren Wiborg
Gruppeformand
Socialdemokraterne
Vallensbæk kommunalbestyrelse
SW_S

 

 

Share Button

Forrige indlæg:

Næste indlæg: