Fakta er altid godt…

af Claus Weichel den 26. oktober 2016

Fakta er altid godt…

Carina Kristensen Berth, DF, Vallensbæk, anklager i et læserbrev i Sydkysten den 25. oktober 2016 bl.a. Socialdemokratiet for at have sparet 1 mio. kr på ældreområdet i Vallensbæk. Carina Kristensen Berth kalder det så et faktum i overskriften. Carina Kristensen Berths læserindlæg efterlader et indtryk af, at ægteparret Kristensen Berth ikke rigtig får talt sammen over middagsbordet.

Faktum er, at Kenneth helt frem til offentliggørelsen af budgetforliget var klar til at underskrive sammen med A, C og V. Kenneth Kristensen Berth havde ovenikøbet selv formuleret den tekst til punktet, som Carina Kristensen Berth nu skoser forligspartierne for. Forligspartierne (og Kenneth Kristensen Berth) så en mulighed for at videreføre et populært tilbud om egen tid til de ældre. Det er derfor lidt komisk, at Carina nu sendes i byen og siger, at forligspartierne har sparet på ældreområdet. Tværtimod så vi netop muligheden for fastholde tilbuddet om egen tid til pensionisterne ved at bruge 1. mio. kr. af Værdighedsmilliarden. Der er så yderligere 1,4 mio. kr. tilbage af Værdighedsmilliarden, som kommer Vallensbæks ældre til gode. Det er et faktum. Intet er taget fra kommunens ældre.

Søren Wiborg
Gruppeformand
Socialdemokratiet i Vallensbæk
SW_S

Share Button

Forrige indlæg:

Næste indlæg: