Carina og Kenneths fantasimillion til de ældre…. 

af Claus Weichel den 17. december 2016


Carina og Kenneths fantasimillion til de ældre….
 

Det er vældig underholdende, at læse i Sydkysten den 9. december, hvad Dansk Folkeparti ville bruge en mio. kr., hvis de altså havde en million. Denne gang er det så Carina Kristensen Berth, der bl.a. foreslår at de ældre skal i gang med at fortælle deres livshistorie, have besøg af babyer og køre i bus med lift i Rønnebækhus m.v. Umiddelbart tilforladelige projekter. Der er imidlertid to væsentlige problemer, som ægteparret Berth overser.  

1: Det fremgik af høringssvarene, at de ældre ikke ønskede at deltage i projekterne og bussen var der ikke behov for.  

2: Den million kroner, som Dansk Folkeparti mener, de kan bruge på projekter, der ikke er brug for, eksisterer ikke i budgettet i Vallensbæk.  

Dansk Folkeparti valgte umiddelbart inden, de skulle sætte deres underskrift på budgetforliget, at stå uden for og har derfor ikke fremsat et eneste ændringsforslag til budgettet. Jeg troede ellers at et folketingsmedlem vidste bedre! Fantasimillioner findes kun i Matador. I Vallensbæk kommune er budgettet rigtige penge og rigtige mennesker, vi skal servicere.  

Niels Karlsen
Medlem af Vallensbæk kommunalbestyrelse og social- og sundhedsudvalget

Share Button

Forrige indlæg:

Næste indlæg: