Stort tillykke til hundeejere i Vallensbæk med nyt fritløbsområde

af Claus Weichel den 11. februar 2017

 

Stort tillykke til hundeejere i Vallensbæk med nyt fritløbsområde 

Socialdemokratiet har ad flere omgange foreslået et fritløbsområde for hunde i Vallensbæk. Tilbage i 2014 lovede borgmesteren da også, at et forslag om sådan et område var på vej gennem forvaltningen. Der skete imidlertid ikke noget, så vi tog initiativ til at bringe forslaget til torvs igen her ganske kort tid inde i 2017. Ved drøftelserne i Teknik- og Miljøudvalget blev det oplyst, at der bliver anlagt et indhegnet område i Strandparken mellem Vallensbæk og Brøndby. En fortrinlig placering.  

Socialdemokratiet havde også bragt den indhegnede grund på hjørnet ad Vallensbæk Torvevej og Brøndbyvej i spil. Det blev under mødet oplyst, at området er ejet af Vallensbæk Kommune, og alle må bruge grunden til luftning af hunde.  

Som min kollega Martin Nielson (A) sagde efter mødet i Teknik- og Miljøudvalget: ”Det har været en rigtig god dag for hundeejere i Vallensbæk. Hundeejerne er belønnet for den store tålmodighed, de har udvist i ønsket om et lokalt område, hvor de kan lufte hunden uden snor.”  

Der skal lyde et stort tillykke herfra. Pas nu på områderne og husk at gøre rent efter din hund… 

Martin Nielson og Søren Wiborg
Medlemmer af kommunalbestyrelsen i Vallensbæk for Socialdemokratiet

Share Button

Forrige indlæg:

Næste indlæg: