Anette Kjems Sandgreen

 


Social- og sundhedsassistent – 47 år
Albertslundvej 103, st.tv.
2625 Vallensbæk
Tlf. 22 80 66 32
Moranette@hotmail.com

Vallensbæk er en kommune med mange velfungerende unge. Men desværre er ikke alle vores unge beskyttet af vores postnummer. Det kan være en hård verden for den gruppe af unge. Krav om den perfekte krop, tøj, karakter, uddannelse osv. kan være svær at leve op til. Unge der har det svært psykisk pga. mobning, problemer i familien eller fordi de har en ”diagnose” som ADHD eller lignede.

Nogle af disse unge finder sammen i grupper, der komme ud i usunde miljøer med kriminalitet, misbrug af rusmidler osv. Hvilket øger risikoen for rekruttering til bandemiljøer af forskellige slags.

Denne gruppe vil Anette gerne være med til at hjælpe bedre på vej ind i voksenlivet. Derfor vil Anette arbejde for et styrket SSP og forældresamarbejde. Øget støtte til klublivet hvor mange frivillige i dag gør en stor indsats. Der skal være mere oplysning om misbrug og behandling. Der skal være en tidlig indsats for denne gruppe af sårbare unge for at vende den negative udvikling. Vi skal hjælpe disse unge med at blive inkluderet i sunde fællesskaber.

Anette er gift, har boet i Vallensbæk siden 1988 og arbejder som social- og sundhedsassistent i plejeboliger for mennesker med demens. Anette har været i faget i 25 år og holder meget af sit arbejde med mennesker. Anette er domsmand og har fået indsigt i andre menneskers udfordringer i livet. Anette har 2 voksne sønner, og fritiden bruges med familien, fodbold og sommerhus.

Share Button