Berit Bredelund Nielsen

 


Sekretær – 62 år
Hyttesvinget 13
2665 Vallensbæk Strand
Tlf. 27 43 54 36
berit.b.nielsen@gmail.com

Berit kærer sig meget om hjemme- og ældreplejen i kommunen. Der skal være ordentlige forhold for både de pleje- og omsorgskrævende ældre, og de ældre der kan klare sig selv med lidt hjælp til indkøb, madlavning og rengøring. Ældreplejen skal udvikles med bedre normeringer og mere tid til omsorg.
Ansatte i hjemmeplejen er typisk ansat i 32 timer om ugen. Berit vil arbejde for, at de tilbydes fuldtidsstillinger. Behovet er der og det vil sikre kontinuitet i de ældres hverdag. For medarbejderne betyder de ekstra ugentlige timer en ordentlig indtjening og en højere pension. Vallensbæk skal gå forrest og sikre medarbejderne i hjemmeplejen vilkår, som de kan leve af. Fuldtidsstillinger giver bedre rekruttering i hjemmeplejen.
Berit vil også arbejde for opførelse af flere almene boliger, som er til at betale for almindelige mennesker, så både unge og ældre har råd til at blive i Vallensbæk.
Endelig betyder bæredygtighed meget for Berit. Kommunen skal anvende økologiske råvarer – gerne lokale – i forplejningen både på plejehjem og i daginstitutionerne. Der skal arbejdes målrettet for at bruge vedvarende energi i institutioner og ældreboliger ved bl.a. investeringer i teknologi.
Berit er gift med Bill og har boet i Vallensbæk i 30 år. Deres nu to voksne børn har gået i både daginstitution og folkeskole i Vallensbæk. Berit arbejder som sekretær i FOA – fagforeningen for bl.a. hjemmehjælpere, social- og sundhedshjælpere og -assistenter.

Share Button