Claus Weichel

 


Ejendomsfunktionær – 52 år
Højstrupparken 44, st.th.
2665 Vallensbæk Strand
20 75 20 55
claus@hp44.dk

Claus’ hjerte brænder for fremtiden for de unge mennesker. De skal tilbydes en fremtid med mulighed for uddannelse og rådgivning i systemer, der ikke er stive. De unge skal også selv motiveres og opfordres til at være aktive i deres egen uddannelse og fremtid. De unge skal gerne vælge rigtig uddannelse første gang og gerne i samarbejde med Ungdommens Uddannelsesvejledning Vallensbæk og forældrene.

Claus er Socialdemokratiets repræsentant i bestyrelsen i Vallensbæk Ungdomsskole. Claus synes, at man i al væsentlighed har godt fat i de unge, og det arbejde skal selvfølgelig fortsætte.

Der skal fortsat være fokus på trygheden i Vallensbæk. Utryghedsskabende rygter om at det er usikkert at færdes i bestemte områder i Vallensbæk f.eks. stationen, skal håndteres hurtigt og professionelt fra kommunens side. Hvis der foregår kriminalitet, så er det en opgave for politiet, som Claus håber de vil tage alvorligt.

Claus er socialdemokrat med hjertet og vil arbejde for at værdier som fællesskab, omsorg og pligter videreføres i Vores Vallensbæk.

Claus bor sammen med Dorthe og har taget de to piger og tre børnebørn til sig som sine egne.
Claus har boet i Vallensbæk siden år 2000 og arbejder til dagligt i en ejendom i Glostrup, hvor han også er tillidsmand.

Share Button