Warning: Declaration of thesis_comment::start_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/4/c/4/socval.dk/httpd.www/wp-content/themes/thesis_185/lib/classes/comments.php on line 137 Warning: Declaration of thesis_comment::end_lvl(&$output, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /customers/4/c/4/socval.dk/httpd.www/wp-content/themes/thesis_185/lib/classes/comments.php on line 142 Warning: Declaration of thesis_comment::start_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /customers/4/c/4/socval.dk/httpd.www/wp-content/themes/thesis_185/lib/classes/comments.php on line 147 Warning: Declaration of thesis_comment::end_el(&$output, $comment, $depth, $args) should be compatible with Walker::end_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array) in /customers/4/c/4/socval.dk/httpd.www/wp-content/themes/thesis_185/lib/classes/comments.php on line 163 Deprecated: Den kaldte constructor-metode for WP_Widget i thesis_search_widget er forældet siden version 4.3.0! Brug i stedet __construct(). in /customers/4/c/4/socval.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4952 Deprecated: Den kaldte constructor-metode for WP_Widget i thesis_widget_subscriptions er forældet siden version 4.3.0! Brug i stedet __construct(). in /customers/4/c/4/socval.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4952 Deprecated: Den kaldte constructor-metode for WP_Widget i thesis_widget_google_cse er forældet siden version 4.3.0! Brug i stedet __construct(). in /customers/4/c/4/socval.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4952 Deprecated: Den kaldte constructor-metode for WP_Widget i thesis_killer_recent_entries er forældet siden version 4.3.0! Brug i stedet __construct(). in /customers/4/c/4/socval.dk/httpd.www/wp-includes/functions.php on line 4952 Deprecated: Non-static method thesis_head::build() should not be called statically in /customers/4/c/4/socval.dk/httpd.www/wp-content/themes/thesis_185/lib/html/frameworks.php on line 10 Spidskandidat Søren Wiborg

Spidskandidat Søren Wiborg

 


1. Viceborgmester – 61 år
Nørrebred 214
2625 Vallensbæk
Tlf. 24 88 09 11
wiborg@wibo.dk

Søren har boet i Vallensbæk siden 1978 og med sine 20 år i kommunalbestyrelsen har Søren naturligvis også bidraget til udviklingen. Ikke mindst genopretning af en dårlig økonomistyring op gennem 00’erne, som flere gange var tæt på at sætte kommunen under økonomisk administration af Indenrigsministeriet. Søren og Socialdemokratiet tog medansvar for en barsk kur, som nu betyder, at der er økonomisk overskud til at øge servicen for særligt de hårdt belastede børnefamilier.

Staten sætter imidlertid snævre rammer for det kommunale aktivitetsniveau. Derfor er prioritering en nødvendighed. Vi skal turde – også i valgkampen – at være økonomisk ansvarlige og fortælle, hvordan vi vil prioritere. Det er ikke en farbar vej at sætte skatterne hverken op eller ned.

Søren vil fortsat arbejde for, at Vallensbæk er en selvstændig kommune, hvilket han har arbejdet utrætteligt for siden kommunalreformen i 2007. Forudsætningerne er samarbejde med andre kommuner og vækst i Vallensbæk.

Vallensbæk skal gå ind i tættere samarbejde med nabokommunerne alle steder, hvor det giver mening. Det kunne være fælles driftsafdeling for de grønne områder, fælles udbud af kørsel med handicappede eller fælles udbud om lokal buskørsel.

Vækst er en (økonomisk)forudsætning for selvstændighed. Hvis ikke kommunen i de senere år var udbygget med flere boliger, så havde der været risiko for skole- eller institutionslukning. Nu er det gået den anden vej og de tre skoler er blevet renoveret og udbygget. Der er kommet flere institutionspladser og flere ressourcestærke borgere. Fremtiden ser gunstig ud.

Privat er Søren er gift med Joan og har to voksne piger. De fleste kender Sørens store politiske engagement. Alligevel har Søren også overskud til de 5 guldklumper, som er familiens børnebørn. Der er altid plads og tid til en overnatning og skøre lege i rækkehuset. Vi er meget stolte af vores aktive spidskandidat, som også har tid til at lytte til borgere, der er kommet i klemme i systemet.

Deprecated: Non-static method thesis_javascript::output_scripts() should not be called statically in /customers/4/c/4/socval.dk/httpd.www/wp-content/themes/thesis_185/lib/html/frameworks.php on line 22