Thomas R. Bennedsen

 


Kedelpasser – 52 år
Rosenfeldtvej 22 st. tv
2665 Vallensbæk Strand
Tlf. 23 74 65 28
fambennedsen@youmail.dk

 

Thomas er socialdemokrat på grund af partiets fokus på samfundets svageste. Thomas hilser Socialdemokratiets linie på Christiansborg særdeles velkommen Nej til lavere topskat. Nej til højere pensionsalder. Behovet er mere til investeringer i nye arbejdspladser og velfærd.

Thomas lokale engagement ligger i partiforeningens bestyrelse, og han er blevet genvalgt til menighedsrådet. Thomas finder, at det er et meget spændende arbejde, og han vil arbejde for at menighedsrådet sælger ”Kirkegrunden” (grundareal på hjørnet ad Vallensbæk Torvevej og Ringvej 3) til Vallensbæk kommune hurtigst muligt. Der er ikke behov for flere kirker i Vallensbæk, så det attraktive jordstykke tæt på Letbanen og S-stationen kunne passende bruges til billigere lejeboliger og ungdomsboliger.

Thomas helt store mærkesag er netop billigere boliger, så f.eks. familier i skilsmissesituationer eller lign. ikke er tvunget til at flytte fra kommunen, men børn og voksne kan bliv og dyrke det netværk, som de nu engang har.

Thomas er gift og har boet i Vallensbæk i godt 9 år. Han bruger sit fritid på det arbejdet i Menighedsrådet og bestyrelsen i partiforeningen i Vallensbæk. Hvis der er mere tid til overs, så står den på motion efter arbejdstid på arbejdspladsen i Avedøre.

Share Button