Skam dig Kenneth! Man kommer længst med ærlighed…

 

Skam dig Kenneth! Man kommer længst med ærlighed…

I et læserindlæg under overskriften “Er Søren Wiborg Clairvoyant?” forsøger Kenneth Kristensen Berth atter, at løber fra hans ansvar i budgetforliget i Vallensbæk for 2017. Kenneth var 6 timer fra at skrive under på det budgetforlig, som han nu skoser A, C og V for at have indgået. Det handler i al sin enkelthed om, at budgetpartierne (inkl. DF) foreslog at bruge en del af pengene fra den nye Værdighedsmilliard til at videreføre et populært projekt om egen tid til nogle af kommunens pensionister. Budgetpartierne er beskyldt for, at have “stjålet” en mio. kr. fra de ældre. Det er så dokumenteret, at det har budgetpartierne ikke.Ved seneste møde i kommunalbestyrelsen i Vallensbæk erkendte KKB også, at budgetpartierne ikke har gjort noget forkert.

Man skal hverken være Clairvoyant eller nyansat politikadet for at kunne gennemskue, hvad DF’s rolle i budgetforhandlingerne har været. KKB forsøger godt nok på Christiansborgvis at dække sig ind under, at forhandlinger skal være ”hemmelige”. Socialdemokratiet har ikke siddet i lokalet med Kenneth, så vi kan naturligvis komme med vores egen konklusion. Særligt når familien Berth beskylder os for at have ”stjålet fra de ældre”. DF med KKB i spidsen formulerede selv den tekst, der var enighed om under punktet. KKB var indstillet på også at skrive under på budgetforliget, men efter konsultation med sine spindoktorer på Christiansborg, fik KKB kolde fødder og valgte at stå uden for. Det er helt legitimt, men det ville så klæde KKB, at han ærligt står ved sine handlinger.

Kenneth, som vi også talte om ved senest kommunalbestyrelsesmøde, så tror jeg, at vælgerne er optaget af, at politikere er ærlige. Vælgerne i Vallensbæk er ikke optaget af, om man nu lige er helt i pagt med partilinjen på Christiansborg. Jeg er valgt at borgerne i Vallensbæk og konsulterer ikke Mette Frederiksen, inden jeg træffer mine valg. Du har valgt at lægge alle dine lodder i, hvad DF på Christiansborg mener, men så er din optræden også endnu mere amatøragtig. Du vidste allerede fra start, at budgetpartierne ville redde Vallensbæks pensionisters egen tid med penge fra Værdighedsmilliarden. Vi har oveni købet 1,34 mio. at bruge til andre formål til kommunens ældre.

Søren Wiborg
Gruppeformand
Socialdemokratiet
Vallensbæk kommunalbestyrelse
SW_S