DF’s udsyn fra tilskuerrækkerne

 

DF’s udsyn fra tilskuerrækkerneMan bliver lidt træt af at læse om DF’s usande meritter i Vallensbæk. Seneste i et læserbrev i Sydkysten d. 11. juli 2017. Sandheden er en anden og noget mere trist. DF har intet gjort for borgerne i Vallensbæk i de senere år. DF har af strategiske årsager og efter råd fra deres spindoktorer på Christiansborg (du læste rigtigt) valgt at sidde på tilskuerrækkerne. Helt grotesk var det ved seneste budgetaftale. DF var tæt på at skrive under på budgetaftalen, men valgte i sidste øjeblik at står udenfor og efterfølgende påstå, at der blev ”stjålet” penge fra de ældre. Sandheden var den stik modsatte. De ansvarlige budgetpartier tilførte 1 mio. kr. til ældreområdet.Penge der nu er udmøntet.
Kenneth Kristensen Berth er bedøvende ligeglad med borgerne i Vallensbæk. Hans fokus er rettet mod varselsskud mod ubevæbnede flygtninge i Middelhavet, Brexit og Danmarks udtræden af Europol. I det lys kan det være vanskeligt at varetage interesserne for borgerne i byen, han bor i. Ved seneste kommunalbestyrelsesmøde forsøgte DF at tage eneansvar for beslutninger på Christiansborg, men som en munter kollega i kommunalbestyrelsen påpegede, så kunne man let få den opfattelse, at DF sad med 90 mandater på Christiansborg. Det gør de ikke. I Vallensbæk har de sågar indtaget tilskuerrækkerne og betragter passivt udviklingen i kommunen.

Søren Wiborg
Socialdemokratiet
Vallensbæk Kommunalbestyrelse