Borgmester Henrik Rasmussen spiller unødvendigt med musklerne…

af Claus Weichel den 18. maj 2016

 

Det er ellers noget af en svada borgmester Henrik Rasmussen i Sydkysten den 17. maj 2016 får fyret af mod Carina Andersen, den nu afgående forpagter af Sportcafeen i Vallensbæk Idrætscenter.
Henrik Rasmussen – vi ved godt, du er borgmester og repræsenterer flertallet i kommunalbestyrelsen, derfor er dit personangreb i lokalavisen også helt unødvendigt. Du har selv været ude med riven, da forpagteren fik nævnt to embedsmænd med navn i et opslag på Facebook. Modsat Carina så kender du spillereglerne, og dit angreb er under lavmålet.

Sportscafeen er ikke en af de store virksomheder, vi alle gerne ser lægge deres hovedkvarter i kommunen, men derfor skal en lille lokal iværksætter alligevel behandles med respekt og særligt af kommunens øverste folkevalgte.

Carina Andersen har sat familiens økonomi på spil i forsøget på at få banket Sportscafeen op til en levevej. Familien har i længere tid kun levet af en indtægt, og det var ikke af overskuddet fra Sportscafeen. Carinas nærmeste familie har også hjulpet til i køkkenet og bag disken. Et sådan offer har kun de færreste af de nye store virksomheder i Vallensbæk kunnet matche. De har stort set alle en større pengetank i ryggen og i forvejen et produktionsapparat på plads. De skal såmænd nok klare sig.

For Socialdemokraterne er det ikke betryggende, at borgmesteren kun klapper disse virksomheder på ryggen. Der skal også opbakning til de små iværksættere, og her må Henrik Rasmussen altså mande sig op og klinke skårene i forhold til et ordentligt og respektfuldt samarbejde med nye små iværksættere.

Man skal ikke sparke nedad, når man har en stor forvaltning med jurister, økonomer m.v. i ryggen og så demonstrere sin magt over for en lille iværksætter, som gerne ville gøre en forskel for brugerne af Idrætscentret. Det er simpelthen nedladende og arrogant optræden og hører ingen steder hjemme.

Søren Wiborg
Gruppeformand
Socialdemokraterne i Vallensbæk
SW_S

Share Button

Forrige indlæg:

Næste indlæg: