Nytårs hilsen fra Socialdemokratiet i Vallensbæk 

af Claus Weichel den 28. december 2016


Nytårs hilsen fra Socialdemokratiet i Vallensbæk
 

Tak til borgmester Henrik Rasmussen for sin nytårs hilsen i Sydkysten. HR oplistede de ting, Socialdemokratiet og konservative har søsat. Socialdemokratiet har bidt sig fast i bordet og bidraget med input til Vallensbæks udvikling ved ansvarsfuld deltagelse i stort set alle budgetaftaler. Vi har ikke været enige i alt, og alligevel har Socialdemokratiet sat markante fingeraftryk i aftalerne. 
Ingen grund til at gentage HR’s opremsning af resultater. Jeg vil i stedet nævne nogle af de relativt beskedne ønsker, Socialdemokratiet har for 2017.  

·       Kommunen skal i højere grad bidrage til støjafskærmning ved motorvejene. Det vil koste nogle penge, men dem må vi så finde. 
·       Det er ikke en kommunal opgave af udleje jord til Fyrværkeriudsalg til stor gene for dyrene.  
·       Arbejde og uddannelse som juniorpædagoger skal også tilbydes piger. Det hører ingen steder hjemme i 2017, at kommunale jobs kun tilbydes det ene køn.  

I et valgår vil vi naturligvis også gå efter at få flyttet 1 mandat fra konservative til Socialdemokratiet. Vi vil afskaffe lukkeugerne i daginstitutionerne og lave en fornuftig lokalaftale med lærerne.  

Med ønsket om et godt Nytår takker jeg for den store interesse, der er for at debattere med Socialdemokratiet i Vallensbæk på de sociale medier.  

Søren Wiborg
Gruppeformand
Vallensbæk kommunalbestyrelse

Share Button

Forrige indlæg:

Næste indlæg: