Pavillon til Sommerfuglen er sendt til tælling (tørring)…

Pavillon til Sommerfuglen er sendt til tælling (tørring)…

 

I sidste nummer af Folkebladet havde både DF og S læserindlæg om den groteske sag med de konservatives ønske om opstilling af en kasseret pavillon fra Amager Hospital til ekstra stuer i tilknytning til daginstitutionen Sommerfuglen i Vallensbæk. Begge læserbreve dokumenterede, at oplysningerne om fugt og skimmelsvamp stammede fra borgmester Henrik Rasmussens egen forvaltning. Der var således intet at laste oppositionen. Sagen udvikler sig nu mere og mere grotesk, idet pavillonen er helt forsvundet fra kommunen! Rygterne vil vide, at den er sendt til tørring! Det kan undre, når borgmesteren har forklaret kommunalbestyrelsen, at der ikke er trængt fugt ind i pavillonen, på trods af at den har været opbevaret adskilt udendørs. I borgmesterens tankegods bør der derfor ikke være anledning til at køre pavillonen ud af kommunen, medmindre den skal forbedres og klargøres til salg. Socialdemokraterne har efterlyst svar på, hvor pavillonen er, samt størrelsen af de ekstraomkostninger, der nu er løbet på. Hele sagsforløbet nærmer sig det komiske. Ved et økonomiudvalgsmøde kort inden seneste kommunalbestyrelsesmøde bragte Socialdemokraterne økonomi til en ny bygning i spil. Vi var villige til at udsætte etape to af Fremtidens Borgerhus til 2017, så vi kunne bruge en del af de afsatte midler til en ordentlig murstens bygning til Sommerfuglen. Muligheden er stadig til stede, så det vil vi bede borgmesteren tænke grundigt over. Vi har derudover det synspunkt, at hvis de konservative virkelig brændte for et ordentligt byggeri, så kunne pengene findes. På kun en uge fandt vi i fællesskab 13 mio. kort før sommerferien til uforudsete anlægsudgifter. Det er kort og godt viljen, der mangler.

 

Søren Wiborg

Gruppeformand

Socialdemokraterne i Vallensbæk

SW_S

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Please reload

Vent venligst...