Samarbejde med DF er perspektivløst i Vallensbæk…

Carina Kristensen Berth (DF) tilbyder i Sydkysten d. 10. august 2017 samarbejde med S, hvis partierne opnår 8 mandater tilsammen efter kommunevalget. Kære Carina. Din ægtefælle Kenneth Kristensen Berth (DF) er mere interesseret i varselsskud mod ubevæbnede bådflygtninge, Brexit og nationens udmeldelse af Europol. Han interesserer sig ikke oprigtigt for Vallensbæk.
DIAS har været en succes i forhold til nedbringelse af hærværk på stationen. Mange skattekroner er sparet på ikke at have et vagtfirma til at gå strækmarch i tunnelen.
Modstanden mod ombygningen af Borgerhuset, tror jeg, DF fortryder. Venstre har erkendt, at deres modstand var en fejl. Borgerhuset er blevet en stor succes. Borgerne kan samles til mindre møder uden at skulle leje en af foreningsgårdene. DF bør også bruge tilbuddet, så I fremover ikke skal holde jeres generalforsamling/opstillingsmøde i kantinen på Rådhuset.
S ser ingen fremtid i et formaliseret samarbejde med DF i Vallensbæk. I er for ustabile. Hvad Tulle og Mette finder på, er uden betydning for os lokalt. S håber på konservativ tilbagegang, så de i højere grad skal tale med os andre om muligheden for at nedbringe støjgener. Hvis ikke er vi tilfredse med 25-30 % indflydelse på konservativ politik. Dit tilbud bliver i bedste X-faktor stil et stort NEJ herfra. Nej tak til Judaskysset. Tvivler i øvrigt på, at andre partier i kommunalbestyrelsen ser DF som en troværdig samarbejdspartner.

Søren Wiborg
Socialdemokratiet
Vallensbæk kommunalbestyrelse